Bestelinformatie

Bestelwijze

De op de website getoonde producten kun je eenvoudig bestellen via de ingebouwde webshop. Voeg de gewenste producten toe aan de winkelwagen en volg de stappen richting bestellen en betalen.

Vrijwel al onze producten worden op maat gemaakt. Bij de bestelling kun je de gewenste opties aangeven (denk aan kleur, tekst, afbeelding, etc.). Indien je nog andere wensen bij je bestelling hebt kun je dat eenvoudig doorgeven via het contactformulier.

Neem ook zeker contact met ons op indien je een idee voor een product hebt dat je niet direct in de webshop kunt vinden. We denken graag (uiteraard vrijblijvend) met je mee om te kijken of we een passend product kunnen maken!

Betaalwijze

Bij het afronden van je order kun je eenvoudig betalen via iDeal.

Fan ús is vrijgesteld van BTW-verplichting. Dat betekent dat er geen BTW wordt berekend bij bestellingen, zakelijke klanten kunnen deze dus ook niet terugvorderen.

Verzendwijze

Bestellingen worden verzonden met PostNL. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van je bestelling.
- Enveloppost: € 2,75
- Brievenbuspakje: € 4,50
- Pakketpost: vanaf € 6,95
Natuurlijk is het ook mogelijk om producten af te halen (kosteloos). We hebben geen fysieke winkel hebben, dus het afhalen van bestellingen geschiedt op afspraak.

Retourneren

Bij op maat gemaakte producten is er altijd contact voorafgaand aan het maken van de producten. Er wordt een voorbeeld (proefdruk) gemaakt zodat er nog ruimte is voor afstemming/aanpassingen. Producten die op maat gemaakt worden kunnen dan ook niet retour genomen worden.
Voor producten die niet op maat gemaakt/bewerkt worden, geldt een zichttermijn van 14 dagen. Indien je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Eventuele kosten voor het terugzenden van artikelen zijn voor rekening klant.